Könyves Magazin

Kortárs irodalomi infotainment magazin

Az ismert, meghatározó, piacvezető könyves oldal, a KönyvesBlog (konyves.blog.hu) stábjával készülő infotainment magazin.
 
Az aktuális könyvmegjelenések világában egyszerre informál és navigál, mutat be nemzetközi trendeket, szólítja és szólaltatja meg a magyar és a világirodalom legjavát. Hetvenkét oldalas, színes, minőségi kulturális magazin. Prémiumtermék a kortárs irodalom és könyvkiadás legjava.

KINEK SZÓL?
Mindenkinek, aki nyitott a kulturális tartalmak iránt, szeret olvasni és érdeklik az újdonságok, a sorok mögötti világ. Annak, aki szeret betekinteni a kulisszák mögé és a minőséget keresi.

MILYEN TÉMÁKKAL TALÁLKOZHAT AZ OLVASÓ?
Nagy feature-anyagok készültek a legfontosabb külföldi és magyar irodalmi díjakról, és kiderült, ritkán ismerik el a női szerzőket. Foglakoztunk az északi krimikkel, a mágikus realizmussal, a Star Warsszal vagy a Trónok harcával is.

Interjúztunk többek között a Nobel-díjas Orhan Pamukkal, Irvine Welsh-sel, David Cronenberggel, Ljudmila Ulickajával, Sofi Oksanennel, Richard Flanagannel, Lauren Childdal, Fernanda Torres-szel, NK Jesiminnel, valamint mások mellett Grecsó Krisztiánnal, Dragomán Györggyel, Krasznahorkai Lászlóval, Tóth Krisztinával és Szabó T. Annával.
 
Állandó rovatainkban az irodalom hátterét mutatjuk be az olvasóknak, megismerhetjük a regények és versek születésének körülményeit, az alkotás lélektanát, és a környezetet is, ahol dolgoznak. Tárgyalás című sorozatunkban jártunk Nádas Péternél, Dragomán Györgynél és Ugron Zsolnánál. Rendszeresen osztja meg képzőművészeti olvasmányélményeit Winkler Nóra, Weyer Balázs tematikus olvasónaplót ír.
 

SOKAKHOZ ELJUT
A Könyves Magazin országos terjesztésű kiadvány, 10000 példányban jelenik meg évente 5 alkalommal, megvásárolható a Libri bolthálózatban, kávézókban és a Relay/Inmedio hálózatban. 

Lapozz bele az eddigi lapszámokba!
Korábbi lapszámok és előfizetési lehetőség
Hirdetés/médiaajánlat