Rájátszás

Költészet popritmusban

A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valakiből sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó. Az eredetileg alkalminak szánt csapat sikere azt bizonyítja, hogy kortárs költőnek lenni lehet menő, és nem minden popzenész adja el a lelkét.

TAGOK
Beck Zoltán (30Y), Egyed Péter (Óriás), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Szűcs Krisztián (HS7), Jancsovics Máté, Grecsó Krisztián, Háy János, Kemény István és alkalmi vendégeik. 

KINEK SZÓL?
Rajongóknak, a magyar pop-rock zene és irodalom kedvelőinek, akik szeretik az újragondolást, egy-egy dal/mű újjászületését.

Rajongóknak, hazai pop-rock zene és irodalom kedvelőknek, akik szeretik az újragondolást, egy -egy dal/mű újjászületését.

HOL LÉPNEK FEL?
A Rájátszás formáció az elmúlt évek során országszerte szórakoztatta a sztárfellépők és Rájátszás-rajongók táborát. Teltházas koncertekkel megtöltötte már a MÜPA nagytermét, az A38 hajót, a Trafót, az Akváriumban a nagy Hallt, a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarát, de a Kapolcsi színpadon, a debreceni Kölcsey Központban, a miskolci Heynekem klubban és a szegedi Belvárosi Mozi nagytermében is megfordult a jelenleg fix 8 tagból álló formáció.

KIADVÁNYOK

Rájátszás (2013) - Költészet popritmusban, könyv és cd
Kollár-Klemencz László: Legesleges - Erdős Virág megzenésített versei cd-n
Rájátszás: Szívemhez szorítom (2015)

RÁJÁTSZÁS KÉPEKBEN